Dobrodošli na NOVOLI Publishing online.

Novoli Publishing knjige

Mesi – Više od superzvezde (drugo, dopunjeno izdanje) Luka Kaioli

Nakon više nego uspešnog prvog izdanja knjige “Mesi, priča o dečaku koji je postao legenda”, objavljivanja na preko dvadeset jezika i višemilionskih tiraža, Luka Kaioli objavio je novo, dopunjeno izdanje knjige o najboljem svetskom fudbaleru. Knjiga “Mesi, više od superzvezde”, kako i sam naslov kaže, osim prvog biografskog dela koji je preuzet iz prvog izdanja, vodi nas kroz Mesijeve uspone i padove poslednjih nekoliko godina. Trofeji, titule, golovi, uspešna saradnja i prijateljstvo sa dvojicom vanserijskih igrača ( koja je detaljnije opisana u još jednom hitu Luke Kaiolija – “Suarez, Mesi, Nejmar – Barselonina nezaustavljiva napadačka formacija), ali i problemi s poreskim vlastima, koji do kraja još uvek nisu razjašnjeni.

Kako je Mesi postao najbolji na svetu, i šta je poruka mladima koji se bave sportom, neke su od važnih tema kojom se bavi Kaioli u svojoj knjizi. Kaioli nas strasno i uzbudljivo vodi kroz karijeru Argentinskog čudotvorca, što čitaocu ostavlja utisak da gleda napetu i neizvesnu utakmicu na stranicama ove knjige.

  • Jezik originala: engleski - španski
  • Prevodilac: Dejan Arsenovski i Milica Konstantinović
  • Broj strana: 331
  • ISBN: 978-86-87515-14-7
  • Dimenzije: 21x14 cm
  • Cena: 800,00

Luka Kaioli

Luka Kaioli rođen je u Milanu 1958. godine. Od početka svoje karijere opredelio se za sportsko novinarstvo, radeći u svim značajnijim i uglednijim redakcijama, kao što su: L’Unita’, La Repubblica, Corriere della sera, La Gazzetta dello sport. Nakon pisanih medija, oprobao se i na televiziji kao šef sportske redakcije Euronews. Od 2001. živi u Madridu, gde i počinje da se bavi spisateljskim radom. Do sada je objavio dvanaest knjiga, od koji su knjige o Mesiju, Ronaldu  i Nejmaru  objavljene i na srpskom jeziku. Novoli je objavio i poslednju knjigu Luke Kaiolija “Suarez, Mesi, Nejmar – Barselonina nezaustavljiva napadačka formacija”.