Dobrodošli na NOVOLI Publishing online.

Poručivanje knjiga

Poručivanje

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA CELU TERITORIJU SRBIJE!

Preko našeg sajta možete naručiti sva naša izdanja po cenama nižim i do 20% nego u knjižarama, i bez troškova dostave. Platićete samo cenu knjige koja se nalazi na našem sajtu. Troškove kurirske službe ili poštanskih usluga snosimo mi.

Plaćanje se vrši pouzećem – plaćate kuriru kada Vam donese naručene knjige na željenu adresu. Knjige poručene radnim danima (ponedeljak – petak) dobićete istog ili narednog dana kada ih poručite.

Za čitaoce koji knjige poruče na adresu u inostranstvu postoji nekoliko modaliteta plaćanja i isporuke, u zavisnosti od države u koju se knjiga šalje. Javite nam se i načićemo način da knjiga što pre stigne do vas.

INFO! Sva naša izdanja možete poručiti na ovoj stranici tako što ćete odvojiti malo vremena i popuniti formu za poručivanje u nastavku. U polju Knjige / Dodatni komentari navedite sve knjige koje želite da poručite kao i komentare vezane za isporuku, a mi ćemo vas kontaktirati u najskorijem roku. Naravno, sva naša izdanja možete poručiti i pozivom na brojeve telefona: +381 11 32 37 007 ili +381 64 14 70 299.